Soisalon Ampumahiihtäjien supertalven päättäjäiset kokosivat mukavasti seuraväkeä Konnustuvan upeisiin maisemiin, vaikka kesälomakausi oli vienyt parikymmentä innokasta jäsentä jo eri puolille Eurooppaa.

Puheenjohtaja Eero Kolehmainen muisti huipputalven meriitit juhlapuheessaan ja sihteeri Päivi Väistö jakoi ansioituneille palkintoja.
Odotetusti kauden parhaana palkittiin kotimaista ampumahiihtohistoriaa tehnyt Otto Invenius. Hän voitti kolme henkilökohtaista arvokisamitalia nuorten kisoista, voitti yleisen sarjan SM-kultaa yhteislähdössä ja oli vielä ankkuroimassa SoisAH:n miesten sarjan viestikultaa.

Otolta käsittämätön temppu, jollaista suomalaisessa ampumahiihdossa ei olla ennen nähty. Liitto on reagoinut Oton onnistumisiin varsin verkkaisesti.

Päättäjäisten ilon aiheisiin lukeutuvat kevättalvella hienosti mukaan rynnineet junnut, jotka ovat tuoneet lisäväriä ja toivottavasti myös jatkuvuutta kovalla työllä kotimaan kärkeen nousseeseen seuraan.

Päättäjäishumun perusteella juhlat jatkuvat vielä vuosia eteenpäin. Onhan tämän hetken tähtiporukan ikäpresidentti vasta 23-vuotias.