Foto Oksmanin Tauno Herranen, Seikkailupuisto Leppiksen Sami Korventaus ja TMu Automationin Veera Tirronen ampuvat alkuerää. Taustalla kilpailun johto Tuomas Pursiainen, Päivi Väistö ja Pentti Huopainen pohtivat illan kulkua. Kuva: Riitta Oksman

Seikkailupuisto Leppiksen Sami Korventaus ampui ykköseksi yritysten perinteisessä Täysosumaillassa. Hän löi finaalissa Pellonpään Tilitoimiston Jorma Mikanderin.

Kolmanneksi sijoittui Ravitalli Aarteen Haltija, jonka edustaja Jari Venäläinen jätti Suasan Oy:n juniori-ikäisen Noomi Kosusen niukasti mitalisijojen ulkopuolelle.

Soisalon Ampumahiihtäjät täyttää ensi vuonna kymmenen vuotta ja Täysosumailta on järjestetty lähes joka vuosi. Kilpailun tiukkuutta kuvaavat tulokset vuosien varrelta, sillä tässä Leppävirran parhaiden yritysten yhteenotoissa ei olla koskaan nähty samaa voittajaa.

Tällä kertaa paremmuudet ratkottiin Tirkkosen juhlasalin tiloissa, koska hiihtoputki oli kiinni ja putken lumet oli ajettu jo hyvissä ajoin sulamaan urheilukentälle.

Kisa käytiin ekoaseilla, ja kiitos niin toimitsijoiden kuin olosuhteet herkullisine pöperöineen loistavasti järjestäneen Päivi Tirkkosen, tapahtuma vietiin ripeästi läpi.

Täysosumailta kertoi, että yritykset ovat entistä vankemmin seuran takana. Nyt osanotto-oikeuden lunasti peräti 36 yritystä, mikä on uusi huikea ennätys. Ihan kaikki eivät päässeet ampumaan, mutta olivat joka tapauksessa hienosti hengessä (eurojen kera) mukana.

Suomen Ampumahiihtoliiton kenttäpäällikkö Lauri Elo todisti tapahtumaa, ja ilahtui erityisesti SoisAH:n nuorten erinomaisista ampumasuorituksista. Tmu Automation Oy:tä edustanut Veera Tirronen palkittiin illan parhaana naisampujana.