”Vetojuhta” Max lenkeillä menossa mukana.

Viime syksynä muutto opiskelujen perässä Kuopioon on tuonut mukanaan huipputreeni olosuhteet. Lenkkipolut ja talvella ladut lähtevät 50m päästä kotiovelta. Rullahiihtoon on hyvät mahdollisuudet ja ulko-ovesta lähtiessä pääsee 30 km yhteen suuntaan kevyenliikenteen väylää hiihtämään. Huippua on myös se, että puijolta löytyy yksi suomen parhaimmista rullahiihto radoista.

Nyt ensimmäisen vuoden sähkö- ja automaatiotekniikan (insinööri) opinnot suoritettu. Kesätyöt aloitin toukokuun puolessa välissä Servicalla Kuopiossa.

Kohta vuoden verran on tehty yhteistyötä valmentaja Sami Heiskasen kanssa. Samin opeilla kehityin jo paljon viime kaudella, mutta nyt yläkroppaan tarvitaan vielä lisää ruutia. Ohjelmaan onkin tullut paljon lisää voimatreeniä, unohtamatta hyvää juoksukuntoa. Jouko Tiitinen on ollut ampumavalmentajani jo ampumahiihtouran alkumetreiltä lähtien. Jouko on ollut korvaamaton apu ampumapenkalla ja välillä toiminut myös ”latumestarina”.

Anssi