Vuokatin olosuhteissa kelpaa harjoitella.

Tervehdys täältä Vuokatista. Vuokatissa vielä ollaan ja pysytään hyvien harjoitusolosuhteiden äärellä. Mennyt talvi oli hyvin erilainen ja kotimaan kisoja oli hyvin vähän. Harmittamaan jäi, ettei varsinaista ”tuloskuntoa” päässyt enää keväällä kunnolla mittaamaan.

Keväällä kuitenkin ehti hyvin miettimään seuraavan talven kuvioita. Juhun kanssa muutamat puhelut soiteltiin ja mietittiin mitä muutoksia seuraavalle kaudelle tehdään. Aloin tekemään yhteistyötä entisen huippuhiihtäjän Ville Nousiaisen kanssa. Villen kanssa on tarkasti mietitty miten saadaan aerobinen kunto ja lihaskestävyys tarpeeksi hyvälle tasolle. Tunne kesän harjoittelusta on hyvä ja toivottavasti ensi talvena päästään kunnolla kisailemaan.

Kuulun myös tänä vuonna Vuokatti Sport Biathlon teamiin. Siellä jatkavat valmentajina Kaisa Mäkäräinen ja Ville Nousiainen. Leirejä on yhteensä kuusi kesän ja syksyn aikana ennen kilpailukautta. Ensimmäinen leiri saatiin jo päätökseen kesäkuun lopulla ja seuraava odottaa parin viikon päästä.

Mukavaa kesän jatkoa SoisAh väelle!

Santeri