Kerholaiset kuvassa: Noomi (ed.vas), Liina, Veera, Riikka, Iida ja Pilke. Takana Kirsi (vas), Ville ja Pihka. Kuva: JuHu

Kirsi Kauppisen vetämä erikoisryhmä ”Kirsin Marjat” pääsi perjantai-iltana tutustumaan monipuoliseen liikuntamenoon, kun maastohiihdon arvokisamitalisti Ville Nousiainen pistäytyi jakamassa ideoita innokkaille tytöille.

Vasta toista kertaa kokoontuneet tytöt juoksivat erilaisia taitoratoja, potkivat palloa, ampuivat Pihkan ohjaamina ilmakiväärillä, ja mikä parasta – iloinen ilme kertoi tekemisen olleen koko puolentoista tunnin ajan mieluisaa.

Illan päätteeksi Ville rupatteli Kirsin ja Pihkan kanssa tulevaisuuden mahdollisuuksista, ja ainakin vesipyssyjen hankkiminen todettiin tarpeelliseksi.

Soisalon Ampumahiihtäjien nimissä pyörivä kerho kokoontuu jälleen tulevana torstaina.