Urheilijat ovat tavattavissa Energiaporauksen tiloissa Kievarinkadulla. Kuva: JuHu

Soisalon Ampumahiihtäjien tähtikolmikko Otto Invenius, Jonni Mukkala ja Jimi Klemettinen tulee lauantaina urheilun ystävien tentattaviksi PT Energiaporauksen tiloihin Kievarinkadulle. Viestimestarit ovat paikalla klo 10:30-12.

Tarjoilusta vastaa seuran toinen vakaa tukijayritys Kukka- ja Hautauspalvelu Tirkkonen Oy.

Leppävirtalaisten kannattaa huomioida urheilijoiden loistoesitysten ohella taustavoimien valtava panos. Energiaporaus on ollut seuran tukena koko sen yli vuosikymmenen toimintajakson ajan ja yritys on helppoa nimetä kunnan parhaaksi nuorten lahjakkuuksien voimavaraksi. Tulokset kertovat, että tukieurot ovat varmuudella sijoitettu oman alueen seuratyöhön.

Leppävirtalaista seuraa edustavia huippu-urheijoita on ollut vuosien saatossa äärimmäisen vähän, mutta nyt – kiitos uskollisten yritysten – polku huipulle on auennut.

Miesten viestimestaruus kertoo seuran edustusjoukkueen olevan loistava esikuva seuran nuoremmille urheilijoille. Henkilökohtaisella tasolla Otto häikäisi iskemällä jo 23-vuotiaana maailmancupin huippujen tuntumaan, ja saman ikäinen Jonni nousi menneen talven tuloksilla myös mukaan A-maajoukkueeseen. Paukarlahdessa aikoinaan lajin ensiaskeleet ottanut Jimi puolestaan on 18-vuotiaana nuorten MM-mitalisti, mikä on erittäin kova ja harvinainen saavutus suomalaisnuorelta.

Lauantaina paikalla on myös talven kaksinkertainen junioreiden SM-mitalisti Vinski Ruotsalainen.

Urheilijoiden tapaamisen ja kahvittelun lisäksi tarjolla on oheisohjelmana muun muassa arpajaiset sekä tilaisuus tehdä alustava varaus kisamatkoille Kontiolahden maailmancupiin, minne seuralla on tarkoitus järjestää linja-autokuljetus neljänä päivänä, jos vain lähtijöitä piisaa.

Kisakuljetuspäiviksi on valittu la 30.11. (sekaviestit), su 1.12. (viesti), pe 6.12. (pikakilpailu) ja su 8.12. (yhteislähtö).

JuHu